Projekteringsledning

ArchiCon har många års erfarenhet av att delta i projekteringar, allt från små till stora projekt. Som projekteringsledare hjälper vi dig som beställare att styra och samordna de inblandade konsulterna under projekteringsfasen av byggprojektet

Vi sätter samman ett bra projekteringsteam och driver projekteringen för att ta fram ett så komplett och enhetligt projekteringsunderlag som möjligt. Vi samordnar konsultgruppen, löser problem och reder ut frågor. Det gör att vi kan minimera fel och att du slipper obehagliga överraskningar.

Vi rekommenderar ofta att projekteringsledaren även är BAS-P för byggprojektet. Han kan då enklare samordna och driva byggarbetsmiljöfrågorna inom konsultgruppen.

Läs mer om Projekteringsledning

ArchiCon kan naturligtvis åta sig rollen som projekteringsledare i samband med totalentreprenader.

På liknande sätt som ovan arbetar vi fast då utifrån de ramar som totalentreprenören har upphandlats kring och enligt totalentreprenörens ambitioner och anvisningar, styra projekteringsgruppen och handlingarna till att möjliggöra ett kostnadseffektivt och praktiskt byggande.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/171277/archicon.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399