Byggherreombud

Låt oss bli er högra hand!

Alla byggprojekt tar som oftast mer tid och energi från dig/organisationen än vad man kunna uppskatta. Genom att anlita ett byggherreombud skaffar du en person som driver projektet för dig från byggherre-/beställarsidan och istället kan ni fokusera på att driva verksamheten.

Genom att anlita oss som byggherreombud får du en person/organisation som har kunskap om hela processen – utveckling/utredning, projektering och genomförande. Med vårt signifikanta helhetstänkande så driver vi projektet effektivt och kostnadsbesparande. Vi driver ert projekt så som att det var vårt egna och således gör vi allt för att slutprodukten är något vi själva skulle vara nöjda med.

Läs mer om våra tjänster inom Byggherreombud

Att anlita ett byggherreombud är som sagt det minst tidskrävande sättet att genomföra ett byggprojekt. Vi kan vara med under hela processen och kan bland annat göra utredningar, behovsanalyser med mera.

I början klargör vi befogenheter och till vilken grad ni vill vara med i utrednings-/projekteringsskedet och byggskedet – i princip så räcker det att ni bara deltar på vår månatliga ekonomiska genomgång. Ett viss engagemang från dig/organisationen är dock oundvikligt då det är ni som skall bruka byggnaden och kan verksamheten bäst.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/171277/archicon.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399